MUALLİM YAHYA İLKOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda bir eğitim için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve aynı zamanda da iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; takım çalışması ve adanmışlık ruhu ile hareket edip, uygun öğrenme ortamlarını sürekli geliştirerek, bilimsel yöntemler ışığında, etik değerlere bağlı, sorumluluğunun gereğini yapabilen, mili ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına da saygı gösteren, milletimizi en yüksek medeniyet seviyesine ulaştıracak nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07:50-12:40/12:50-17.50
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 532 00 40

WEB - https://muallimyahyailkokulu.meb.k12.tr

Adres - ATİKALİ MAH. DARÜŞŞAFAKA CAD. MUALLİM YAHYA İLKOKULU BLOK NO 67 FATİH / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM